Bezorgen

Besteld op werkdagen vóór 15.30 uur? Dezelfde dag verstuurd!
Plaats je je bestelling op een werkdag vóór 15.30 uur? Dan gaan wij dezelfde dag voor je aan de slag en zorgen wij ervoor dat je bestelling die dag met PostNL meegaat. Je ontvangt van ons een Track & Trace-code per e-mail zodra je bestelling naar jou onderweg is. 

Verzenden in heel Nederland, België en Duitsland
Wij versturen bestellingen in heel Nederland, België en Duitsland. Op dit moment is het niet mogelijk om je bestelling naar andere landen te versturen.

Versturen naar uw huisadres
Het pakketje wordt door PostNL bij jou thuis bezorgd. Bezorger gemist? Let dan goed op, tegenwoordig krijg je geen kaartje meer in de brievenbus! Bekijk de Track en Trace code om te ontdekken waar jouw pakket is bezorgd.

Je bestelling ophalen in de winkel
Geen geduld om te wachten op de bezorger? Je kunt je bestelling ook ophalen in de winkel in Harderwijk. In dat geval kun je bij het plaatsen van je bestelling aangeven dat je deze graag wil ophalen. Neem voor het afhalen van je bestelling je bevestigingsmail mee. Dit is je aankoopbewijs.  

Heb je een vraag over de bezorging van je bestelling? Mail dan naar service@germano-online.nl of bel naar 0341 - 423 595 (op werkdagen tussen 09:30 -17:00 uur).
Dan helpen wij je graag verder.